Bed & Breakfast

Heeft u aan één dag Zwolle en of Vechtdal natuurschoon niet genoeg en wilt u graag langer genieten van de regio? Reserveer dan één of meerdere kamers in onze kleinschalige, gezellige Bed & Breakfast. Met Dijkmoment Zwolle als uitvalsbasis ontdekt u het échte Zwolle en Vechtdal in al haar schoonheid en gezelligheid. Ook voor zakelijke gasten is onze B&B op slechts enkele minuten van de A28 en de mogelijkheid om warm te eten zeer geschikt.

Naast onze daghoreca bieden wij 4 heerlijke luxe B&B kamers aan met uitzicht over de Vecht en de uiterwaarden. Deze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben eigen voorzieningen, waaronder een moderne badkamer inclusief toilet. De kamers zijn sfeervol ingericht en vanuit de ramen heeft u een weids uitzicht over het omliggende landschap. Enerzijds kijkt u uit op de rivier de Vecht en de uiterwaarden, anderzijds op weidevelden.

Onze B&B kamers zijn voorzien van een tv en een eigen zitje op de kamer waar u zich ‘s avonds in alle rust kunt terugtrekken. Heeft u wel zin in een hapje en drankje op het terras of bij de open haard, dan bent u zo beneden. Na een goede nachtrust verwelkomen wij u de volgende ochtend met een heerlijk ontbijt, bereid met verse producten uit het Vechtdal.


Prijs per kamer

1 nacht 2 nachten 3 nachten
1 persoon € 74 € 148 € 222
2 personen € 99 € 198 € 297

Prijzen zijn inclusief ontbijt en belastingen.
Kamers zijn voorzien van TV en eigen sanitair en gratis WIFI. Er is een centrale minibar beschikbaar.

Mogelijkheid voor lunch en warm eten. (reserveren gewenst)

Reserveer nu